Akçaova Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz;Milli kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü bir okul olmak; Temel Değerler; Güler yüzlülük ve güven verme , Ulaşılabilirlik , Açıklık ve dürüstlük, Birbirine saygılı davranma, Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız. Çevreyi koruma, Ben değil "Biz" duygusunun olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Bireysel yeniliği ve Yenilikçiliği destekleme Değişim ve sürekli gelişimin önemine inanırız.

Misyon: Atatürk ilkelerinin ışığında,milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı,bir üst öğrenime hazır,kendisiyle ve çevresiyle barışık,bilgi ve becerilerle donanımlı,teknolojik gelişmelere açık aydın fikirli gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 08:55 Ders Bitiş : 15:05
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Futbol, futsal,Masa Tenisi, Bocce, Dart ve satranç spor dallarında takımlarımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda "Akçaova Kodluyor" etkinlikleri adıyla kodlama çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 projesi (2019 )

WEB - https://akcaovaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Akçaova Ortaokulu Akçaova Kandıra / KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Akçaova Mahallesi No:31 Akçaova-Kandıra / KOCAELİ

Adres - Akçaova Ortaokulu Akçaova Kandıra / KOCAELİ

Ulaşım Ulaşım Kandıra-Akçaova, İzmit-Akçaova midibüsleriyle günün belirli saatlerinde yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 21 km,İl´e 40 km uzaklıktadır.